پلیس امارات: انفجار رستوران ناشی از نشت گاز بود +فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۲۵۳۷

پلیس امارات: انفجار رستوران ناشی از نشت گاز بود +فیلم

پلیس امارات متحده عربی مدعی شد که انفجار رستوران در ابوظبی ناشی از نشت گاز بوده و تعدادی در این انفجار زخمی شده‌اند.

پلیس امارات: انفجار رستوران ناشی از نشت گاز بود +فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پلیس امارات متحده عربی امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای انفجار در یک رستوران در ابوظبی را ناشی از نشست گاز اعلام کرد.

به نوشته وبگاه شبکه الغد، در این بیانیه آمده است که پس از انفجار در خیابان «راشد بن سعید» در ابوظبی تعدادی در سطوح مختلف زخمی شده‌اند. آمار دقیق مجروحین تا کنون اعلام نشده است.

طبق این بیانیه پس از اعلام خبر انفجار، مرکز فرماندهی و کنترل پلیس ابوظبی وارد عمل شد و همزمان نیرو‌های یگان واکنش سریع مرکز مدیریت حوادث و امنیت عمومی در پلیس، ساختمان را تخلیه کردند.

روزنامه اماراتی «البیان» نیز نوشت که این انفجار خسارت‌های مادی زیادی به ساختمان رستوران آمریکایی KFC وارد کرده است. رستورانی که در نزدیکی فرودگاه ابوظبی قرار دارد. فرودگاهی که تا ساعاتی دیگر میزبان اولین هواپیمای رژیم صهیونیستی از مبدأ تل آویو خواهد بود.
 
کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار